vrijdag 13 maart 2020

Niet handig om onhandig te zijn

Half één.
Niet handig als je onhandig bent.
Daar ligt mijn zaagbok. Gisteren alweer omgewaaid.


Zal toch even flink mijn best moeten doen om het ding zo degelijk te maken dak er weer iets mee kan doen.
Bijvoorbeeld die lange stam kort krijgen die zojuist bij de pont aangespoeld lag.

 Nu ben ik klaar om naar Druten te fietsen en daar wat te spelen terwijl het markt is(of niet, maar dan speel ik toch wel)
Zin om het daar weer wat gezellig te maken.

Met het voornemen om er net als in januari weer eens deel te nemen aan een gezellige middag , gewapend met mijn accordeon, kwam ik tegen tweeën in Druten aan.

Daar stond een bedelaar/ daklozenkrantverkoper op de centrale plek waar ik toen zo leuk de aandacht kon trekken met mijn muziek.

Toen een heel eind verderop maar gaan staan.
 Zoals verwacht toch nog voor deze man te dichtbij, want algauw kwamen verwijtende blikken op me af en na vijf minuten stond hij zelf voor me in de houding van een politieagent.

 In mijn beste buitenlands heb ik hem toen uit proberen te leggen dat ik hier even en later ook daar even en daarna nog wel op een andere plek zou gaan staan en dat ik het een beetje gezellig wou maken.

Een beetje waardering kreeg ik ook wel van enkele mensen, maar ik voelde me opgelaten.

Toen het na korte tijd ook nog begon te hagelen besloot ik deze plek dan maar te verlaten, boodschappen te doen, koffie te drinken.

 Na de koffie besloten om het op een andere plek nog even te doen, maar toen vielen er weer buien.

Zodoende was ik rond vier uur alweer thuis.

 Het is natuurlijk geen ramp. Spelen is voor mij vooral hobby. Maar de laatste tijd is er op veel plaatsen, om verschillende redenen, altijd wel iets wat me in mijn spontaniteit remt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten