zondag 29 december 2019

Een huiselijke zondag

Vandaag een huiselijke zondag.
Het begon met bezoek van broer Henk en zijn vrouw Grace, rond tien uur toen het huis lekker warm was geworden na de koude nacht.
Henk en Grace na hun bezoek


 Op de pont, waar ik hen later uitgeleide deed was veerman Peer enthousiast over de prachtige lucht van vanochtend bij het opkomen van de zon.
Daar heb ik nu geen foto van gemaakt, maar enkele dagen geleden was het ook erg mooi en morgen is de kans op een gouden start van de dag weer groot, zoals de avondlucht zojuist ook al niet van schoonheid was ontbloot.

Vanmiddag werd het wat breien en uitvinden waar radio 2 zit, die ik alleen maar één keer per jaar vanwege de top 2000 opzoek. Maar later werd het toch radio Maria die mij begeleidde met de grote afwas van alles van de laatste twee weken.

 Uit de fietstas de bij Frans gestalde twee katoenen kleurtruien gehaald, die na de reis te kapot en te vies waren om ze nog te dragen. Wie weet kan ik ze met de katoen die ik hier heb nog repareren.

En nu is het donker geworden op twee kaarsjes na. Het eten gekookt. Al één bord op. Na het eten weer verder met mijn hobby's op de smartphone. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten