maandag 20 januari 2020

De tijd

De tijd gaat verder en soms staat de tijd stil.
Tijd kan langzaam gaan, maar ook snel.
 Er komt een eind aan sommige dingen, die je liever langer meemaakt.
Maar ook is er eeuwigheid, de eeuwigheid van een andere dimensie, de eindeloosheid maakt deel uit van een leven dat wij hier niet kennen.

Ik hoor op de radio wat kennisgevingen van de Heilige Augustinus, die met tijd bezig is geweest en nu in de eeuwigheid deze tijd niet meer zo zal ervaren naar ik aanneem.


Ondertussen merk ik nu ineens dat mijn kont zeer doet en waarschijnlijk wel blauwe plekken heeft.
Vanmorgen uitgegleden op de trap.




 "En .....niks gebroken" ? Was de eerste vraag die ik stelde toen ik daar beneden lag

 Nee, gelukkig niet.
Mijn hand een beetje zeer en mijn linkerschouder en nu voel ik ineens mijn achterwerk. Ach ja, het zal wel t i j d e l i j k zijn, om maar weer eens op het begin van dit verhaal terug te komen.

 Zul je ook tijdelijk dood gaan trouwens? Hoe zal dat zijn?

Vanmiddag onverwachts kwam Theo Glaap op bezoek. Hij werkt bij Rijkswaterstaat en heeft in dit opzicht met mij te maken.Maar hij kwam nu uit pure interesse van mens tot mens.
 Hij vond het fijn dat ik er weer was in den lande.


Daarna voor boodschappen naar Beneden Leeuwen, want morgen komt bezoek van Hans uit Enschede, die ik in november daar bezocht. Hij blijft ook een nachtje slapen en nu heb ik genoeg etenswaar om hem te een paar dagen te verzorgen.

Was ook al dagen van plan om de kachel en zijn pijpen schoon te maken en dat heb ik nu mooi bij terugkomst gedaan, nu de kachel uitgegaan was maar nog warm genoeg om geen jouwe handen te krijgen van dit karweitje. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten