maandag 27 februari 2023

Troost voor de zere knie

Kamperen in de duinen bij Valencia

 Goedenavond. 

Ohee ohee. Veel onzekerheid ineens nadat afgelopen nacht mijn knie bleef protesteren. Het lukte me slechts zelden om een houding aan te nemen waarin de knie een tijd lang niet pijn deed. Geen felle pijn, dat niet, maar wel genoeg om me af toe wakker te maken. En dan was er het vooruitzicht van een koude winderige dag. Toen het licht was ben ik nog een uur blijven liggen, zodat bij het opstaan de zon er ongeveer zou zijn en zo werd het toch een redelijk begin van de dag.
Toen ik weer een beetje in beweging kwam was de aandacht minder op de knie gefocust. Het was geen optie om in dit winderige bos te blijven, wat ik eerst wel overwoog. 
Al fietsende kwam ik weer meer in mijn normale doen. De angst die ik 's nachts had dat de reis ingekort moest worden of zelfs helemaal stopgezet verdween al snel, daar de knie tijdens het fietsen niet tegensputterde. Met lopen voelde ik hem wel een beetje. 
Troost kreeg ik toen ik koffie dronk. Die was heerlijk vandaag en smaakte zelfs naar meer. Twee keer café con leche dus vandaag.

Kamperen doe ik nu in de duinen, niet ver van Valencia.


Het is een natuurreservaat en het mag niet overal. Maar hier zag ik geen verbodsborden staan.

Hier wel verbodsborden

Wel is de verbinding met het internet hier slecht. Mogelijk komen er geen foto's vandaag, die hou je dan maar tegoed tot morgen.
Wel is het gelukt een filmpje op de status van Whatsapp te zetten.
En dan ga ik straks weer liggen in de hoop dat het slapen een beetje gaat.
Een goede nachtrust is mijn wens.
Buenos Sueños.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten