zondag 19 februari 2023

Vader Abraham in El Campello. Martijn met vrouw en twee vrienden getroffen op markt.

 Goedenavond.
Zoals aangekondigd wilde ik vandaag gaan spelen op de markt van El Campello. Maar mijn optreden gebeurde naast die markt en niet erop.
Omdat ik al meteen een marktbewaker in een groen reflecterend hesje zag had ik al even gewacht met beginnen te spelen. Je weet natuurlijk maar nooit, bedacht ik en wachtte tot hij uit het zicht verdwenen was. Maar toen ik al mijn spullen had uitgestald zag ik hem toch, en hij mij. Nog voor ik een noot had weten te  spelen stond hij al bij me. Het was hier privéterrein en daarom mocht het niet. Maar hij legde me uit dat het buiten het hek wel mocht en daar heb me toch wel aardig vermaakt, hoewel het niet zo gezellig was langs de zijlijn, vergeleken met midden op het speelveld.


Optreden langs de zijlijn. Op de status van Whatsapp staat een filmpje.

Er was ook niet zoveel contact met het publiek. Het moeilijke vind ik in Spanje dat ik niet zo goed op de mensen in kan spelen als in Frankrijk of Nederland omdat ze hier mijn liedjes niet kennen. Vader Abraham met zijn zeven zonen werd door mij wel uitgespeeld en nog veel meer carnavalsliedjes. Ach, als het al maar gezellig klinkt, denk ik dan, zelf had ik er wel plezier aan.
Met een leuke Nederlandse vrouw had ik een klik. Zij woont al een aantal jaren hier en is blij dat ze mensen van verschillende nationaliteiten in haar kennissenkring heeft.
Bovenstaande foto komt uit een filmpje (het staat op de status van Whatsapp) dat Franse mensen gemaakt hebben toen ze hun fietsen kwamen halen, waarnaast ik mij geïnstalleerd had. Zij waren ook heel aardig. Hun fietsen waren bij wijze van uitzondering niet elektrisch.
Maar er waren heel veel mensen met elektrische fietsen naar de markt gekomen. Het hek stond er vol mee.




Martijn en/ of Aard, die ik eergisteren ontmoette bij al die tweedehandse Hollandse fietsen, zouden ook komen.
Martijn met zijn vrouw en nog een ander stel trof ik. 


Martijn helemaal rechts.

Martijn weet al het een en ander van mij omdat hij de blog leest, en ook vertelde hij vandaag dat hij mijn naam gegoogeld had en zo bij mijn filmpje van Joris Showroom was gekomen (link)

Op woensdagen is er ook een markt in El Campello. Die is op een andere plaats, en niet op een privéterrein.  Als ik er dan nog ben ga ik daar mijn geluk beproeven.
Echter wil ik ook binnenkort weer verder reizen.

Morgen ga ik eerst kijken of er een tandarts is die mijn losgeraakte stifttand weer vast kan zetten.

De zon scheen vandaag uitbundig en nu zijn de meeste powerbanks vol, dus wat dat betreft kan ik de wijde wereld weer in.
Morgen eerst maar weer eens kijken wat het wordt.
Voor nu een prettige avond gewenst.

B u e n a s   T a r d e s .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten