zaterdag 9 september 2023

Naar Wageningen. Voorbagagerek opgehaald, accordeon gespeeld, nu bij Andries en Ellen.

 Goedenavond vanuit Ingen, waar Andries bezig is de verlichting van mijn fiets weer aan de gang te krijgen. Het nieuwe bagagerek heeft hij er op gemonteerd,  maar daarvoor moest de koplamp een ander plaatsje krijgen. 
Voorlopig is de transplantatie nog niet gelukt wat betreft de stroomtoevoer. 
Van de  man waar ik dinsdag de fiets  gekocht had in Wageningen kon ik vandaag dat bagagerek in ontvangst nemen. Deze dag werd verkozen omdat er op zaterdag de biologische markt is, waar vriend Dick met zijn kazen staat. Bovendien wilde ik er even wat muziek maken. Helaas reageerden mijn oren even slecht of nog slechter dan voor het uitspuiten. 
Maar Dick bracht me in contact met Amber, een vrouw die bij zijn kraam stond en die het heel gezellig vond dat ik, terwijl ik wilde gaan, nog even het instrument uit de koffer haalde.

Een privéoptreden voor Amber.

Amber was ook de eerste die via de QRcode het adres van mijn blog binnen haalde. 



Vanavond kan ze dus ook deze blog lezen.

Andries en Ellen zijn ook naar Wageningen gekomen. Ellen heeft er bij dezelfde man ook een fiets gekocht en samen zijn we naar Ingen gefietst.....

Ondertussen heeft Andries mijn lampen aan het branden gekregen. 
Dit schrijven wordt dus even gestaakt,  want nu heb ik ongeveer twee uur nodig om met een verlichte fiets thuis te komen. 
Daarna schrijf ik nog wat verder.
Tot later!!!!


Kwart voor elf. De thuisreis is volbracht.

Andries is dus weer druk bezig geweest om nu voor mijn nieuwe fiets te zorgen,  terwijl Ellen twee bij de Action gekochte ophangfietstassen van ritssluitingen voorzien heeft. Ze is bedreven op de naaimachine en heeft ook een voor mij belangrijk tasje, waarvan het handvat aan het uitscheuren was hersteld.




Ze is ook op een andere manier belangrijk voor me geweest,  want terwijl ik stond te spelen vond zij bij de marktman tegenover mij een broek die ik zocht voor in de winter om ermee op te treden. ( Nu zijn mijn kleurrijke shorts daarvoor nog in gebruik).



Nog even terugkomend op de markt was het leuk om een van de handelaren achter zijn kraam gitaar te zien spelen. Een filmpje ervan staat op de status van WhatsApp. 




Onze man van de ka-zen,  Dick, staat hieronder met de rug naar de camera. Ik schrijf extra ka-zen omdat Dick ook veel met het zenboeddhisme bezig is.


Zo, de meeste gebeurtenissen van vandaag staan weer beschreven en er rest nog de


Spreuk van de dag. 



De toekomst is niet meer wat het geweest is.




Op het onderste bordje staat:
Als je de stemmen op elkaar weet af te stemmen kun je samen zwijgen.


W e l t e r u s t e n  .






Geen opmerkingen:

Een reactie posten