donderdag 7 september 2023

Oor uitgespoten, maar moet nog steeds w a t z e g j e zeggen. Bij Henny in Oss gegeten..

 Goedenavond. 
Daar ben ik weer, net terug van Oss waar Henny en ik mijn gisteren gemaakte ratatouille voor een groot deel opgegeten hebben. De ontmoeting met haar was de eerste test om te zien hoe mijn gehoor nu is, sinds de assistente van de huisarts vanmorgen mijn linker oor heeft uitgespoten. 
Helaas moest ik me nog steeds bovenmatig inspannen om te kunnen communiceren, soms met mijn handen om mijn oren. En ook Henny moest regelmatig herhalen wat ze zei. Maar in ieder geval,  een eerste stap is nu gezet.
Maar verder was het fijn om weer eens in haar leefwereld te zijn, dat was een hele poos geleden.


Henny in haar outfit die mooi bij de kleur van haar bloemetjes past.

Ze had een aanbieding voor mij die ik met beide handen aannam. Van een vriendin heeft ze namelijk twee hoeden gekregen omdat die vriendin ze niet meer op kan. Zelf heeft Henny er ook niets mee, maar ze mag ze wel doorgeven.  Bij mij is ze aan het goede adres, want hoeden passen mij altijd en ik heb ze bij mijn optreden altijd op.

Een van de twee gekregen hoeden. Ik kan er nog een kleurig geknoopt bandje omheen doen.

Bij ons in het veld neemt vaak een reiger plaats.  Die heb ik gefotografeerd toen ik vanmorgen thuis kwam van Maasbommel waar de huisartsenpraktijk is.



Ook heb ik hem in vogelvlucht gefilmd toen hij de weg overstekend de wijde wereld in vloog.


Op de status van WhatsApp is dat te zien.


Mijn borduurwerk is weer iets verder gekomen de laatste dagen.



Het houdt me bezig dit handwerk,  zo zelfs dat ik deze dagen minder met mijn smartphone bezig ben dan ik gewend ben. Het is altijd goed als een verslaving minder wordt.
André heeft nogal wat rommel dat op de nominatie staat om afgevoerd te worden,  maar daar zijn multiplex platen bij, die ik gebruiken kan om mijn houtstapels af te dekken. 


Één zo'n stapel,  nog voordat ik hem bedekte met zo'n plaat.


Rona en Marcel,  die gisteren per boot me kwamen begroeten kwamen vandaag op de fiets langs. Maar ook nu bleef het bij langs komen. We zullen binnenkort wel weer eens meer tijd voor elkaar vinden. 



Spreuk van de dag  .



Als je er naast zit hoef je er nog niet uit te liggen. 


Mijn buurman zit er zelfs altijd naast. 



W e l t e r u s t e n  .






Geen opmerkingen:

Een reactie posten