zondag 24 september 2023

Herontdekking van mijn terrein. Bezoekloze bezoekdag.

 Goedenavond.
Na het gezellige samenzijn gisteren met André,  Sjaantje en Hanny zijn er vandaag geen mensen bij mij over de brug gekomen.  Ikzelf wel, verschillende malen zelfs. Ik vond het namelijk een goed idee om eens flink in de grond te ploeteren. Jarenlang hebben brandnetels en grassen het stukje dijk overwoekerd,  wat eens een tuintje was. Nu ben ik dus begonnen met de herontdekking van wat er allemaal onder lag.

De schop erin.



Ben de wildernis in eerste instantie te lijf gegaan met mijn handen, door brandnetels en grassen uit de klei te trekken. 


Het begin is er, maar het is een heel karwei om alles weer een beetje toegankelijk te maken. Uiteraard is dan het gefriemel met de dunne draadjes van mijn handwerk een welkome afwisseling, zoals natuurlijk ook het denkwerk om puzzels op te lossen of woordjes te vinden die veel punten opleveren in het spelletje Wordfeud dat ik met veel mensen speel. 
Er kwam een stukje boom tevoorschijn dat nog mooi rechtop bleek te kunnen worden gezet. En dat was meteen gelegenheid om er wat wijsheden tegenaan te spijkeren.



Op de status van WhatsApp zie je wat meer ervan.



Een vriendin bracht me vandaag een spreuk die ik de moeite waard vind om op een bordje te schrijven.  Ze kwam hem vandaag tegen in het televisieprogramma De verwondering. 



Vanavond heb ik voor de verandering eerst een stukje voetbal bekeken van de eredivisie,  alvorens met dit schrijven te beginnen. Behalve het voetballen zelf vind ik het ook erg interessant om in de ogen van de hoofdrolspelers te kijken. Er spelen zich nogal wat drama's af. Die arme trainer van Ajax bijvoorbeeld,  daar heb ik mee te doen.

Het verder gevorderde borduurwerk ziet er nu zo uit.



Spreuk van de dag (Engels)


Not my cup of tea.

De Nederlandse tegenhanger hiervan is:

Dat is andere koffie 

De Engelsen hebben het dus over andere thee als er sprake is van een andere situatie. 



Een prettige avond is mijn wens, terwijl ik nu naar de rest van het sportprogramma ga kijken. 



  
T o t    m o r g e n .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten