maandag 27 november 2023

Schilderspullen voor den dag gehaald. Prima weer om binnen te blijven.

 Goedenavond. De duisternis is alweer een uur geleden ingevallen. Ik heb dus maar een kaarsje aangestoken. Toepasselijk is deze

Spreuk van de dag. 


Het heeft geen zin te vechten tegen de duisternis,  je kunt beter een kaarsje aansteken. 






Vandaag de hele dag binnengebleven en geen mensen gezien, maar wel een hartverwarmend gesprek gehad per telefoon. Dick uit Wageningen belde me. Hij is de man van de biologische kaaskraam " De blije wei".
Ik was van plan om binnenkort op een zaterdag  weer eens in Wageningen te gaan spelen, en in principe heb ik nu toegezegd voor aanstaande zaterdag. Dick heeft een harde joviale stem en daarmee kan hij de markt animeren. Door de telefoon was hij ook weer lekker uitbundig en dat deed me goed, het stimuleerde mij ook om me van mijn vrolijke kant te uiten. Wie weet gaat dat ook weer lukken zaterdag samen op die markt,  maar dat weet je natuurlijk maar nooit,  hoe het dan is. Mooie bijkomstigheid is dat mijn kleurrijke pantalon een tijdje geleden gekocht is bij de kraam tegenover Dick.
Vandaag heb ik mijn schilderspullen weer bij elkaar gezocht,  zodat ik oude spreuken kan vernieuwen en eventueel nieuwe erbij kan maken. Wie een leuk idee heeft laat het maar weten.


De verfpotjes uit de vroegere groenbak gehaald. 



 

Vier bordjes klaar om van woorden te worden voorzien .

Geen sterren aan de hemel vanavond. Het regent nog steeds door. Maar binnen zijn ze wel.





Van deze sterrenhemel komt er een filmpje op de status van WhatsApp. 

Morgen ga ik wel de deur uit. De groenten zijn op en er is markt in Oss. Ook hoor ik dat het droger zal zijn, dus kan ik het toneel weer betreden. Een prettige avond is mijn wens.


H o u d o e .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten