dinsdag 13 februari 2024

Honden en poezen. Piet heeft cadeautje voor mij.

 Goedenavond. 
Daar ben ik weer, maar ook niet weggeweest vandaag. Henny had ik vlinders beloofd en Erik nieuwe spreukenbordjes. Dus daar heb ik aan gewerkt. Ook blijkt dat het bordje dat ik voor de buren Ton en Monique gemaakt heb af aan het bladderen is. Ze zeiden het toen ik vanmorgen bij hun op de koffie was.
En ik zag inderdaad dat  o n z e   h o n d e n   z i j n   p o e s l i e f   al niet meer goed te lezen was op het toch nog pas geverfde plankje.
Dat verdiende herschreven te worden en dit keer werd daarvoor een vers bordje uitgezaagd. Tijdens het werken daaraan kreeg ik een ingeving voor nóg een tekst voor hen. Ze hebben namelijk behalve drie honden ook vier poezen. Het zijn ook schatjes hoor, maar dat neemt niet weg dat voor hen geldt:

Uitdrukking van de dag. 



O n z e   p o e z e n   z i j n   h o n d s b r u t a a l






De bordjes zijn klaar, de teksten moeten er nog op komen. Vlinders zijn ook in de maak.



Had ik vorige week het getal 7 uitgebeeld met de letters  z, e, v, e, en n ,nu heb ik die v verwisseld voor een g en zo staat er  z e g e n .


Mijn zegen heb je, degene die dit leest.


Nog een ander woord vond ik leuk om naar te kijken vandaag. 


Een positief woord doet de mens goed!


Morgen is weer een afspraak bij de audicien Van Boxtel,  maar ik probeer ook nog iets anders. Piet heeft namelijk deze advertentie gezien........




.........en hij heeft een paar van deze besteld voor zichzelf, daar hij ook niet meer zo goed hoort. Hij hoort er een stuk beter door en ze blijven goed zitten. En met de mijne heb ik nog steeds moeite om ze goed erin te houden. De gesprekken gisteren met Wineke en Frans liepen allesbehalve vloeiend ondanks mijn dure apparaatjes. Piet heeft ze nu voor mij ook besteld. Ben binnenkort jarig......
Tijdens de proeftijd van een maand ga ik bekijken of ik die van Van Boxtel  nu wel echt moet nemen. Desnoods hou ik het op twee paar. 

Het breiwerk boeide me ook vandaag,  hoewel het begin nog simpel is en dus saai. 


Saai maar wel mooi.

Nog eventjes en dan ga ik denk ik de QRcode van deze blog erin breien. Benieuwd of het net zo'n succes wordt als bij het borduren ervan.
Op de status van WhatsApp staat nu een filmpje, zondagavond genomen in de grote tent in Schaijk.






Verder wens ik u nog een fijne avond en......



T o t    M o r g e n. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten