dinsdag 20 februari 2024

Weerzien met Annette.

 Goedenavond. 
Zojuist heeft Annette de reis weer aanvaard naar die hele grote stad Amsterdam,  waar ze al vele vele jaren woont.
En ik mag lekker hier blijven in het Land van Maas en Waal. Maar mijn voornemen is om dit voorjaar weer eens voor een paar dagen de sprong te maken in de mensenmassa die daar geconcentreerd is.
Zo hebben we vandaag weer een beetje bijgepraat. De laatste keer dat we elkaar zagen was ruim een jaar geleden in Spanje aan de Costa del Sol. 
Een onderwerp van gesprek was vooral mijn gehoorapparaatjes. Annette heeft al zo'n 23 jaar ervaring ermee,  dus daarvan kon ze mij wel het een en ander overbrengen. Zo heb ik nu een paar vragen die ik aanstaande vrijdag ga stellen als er weer een afspraak bij Van Boxtel op het programma staat.


Annette neemt instructies door in een boekje dat bij gehoorapparaatjes hoort.


Vanmorgen was ik opnieuw niet zo fit, maar toen Annette er eenmaal was had ik daar weinig last van.  Ook afgelopen nacht sliep ik niet lekker, maar slecht kon ik het ook niet noemen. 
Van Henny kreeg ik bericht dat er op 17 maart aanstaande een optreden is van de Ierse band Irish Cream, waarin ze speelt, en waar ook haar broer Piet deel van uitmaakt.
Naast deze groep is er ook een gastoptreden van iemand met een speciaal soort doedelzak. Ook wordt er gedanst door een familie-ensemble. Wie zin heeft en de reis naar Oss wil maken kan voor vijf euro daar terecht.







Vanmorgen zag ik een komisch schouwspel zich aan mijn neus voltrekken: een schip met daarop een matroos die het dek aan het schoonspuiten was. Daar heb ik een filmpje van dat vandaag op de status van WhatsApp te zien is. 

Een flits uit het filmpje. 



Spreuk van de dag. 



Hoe meer zielen hoe meer vreugde.


In Frankrijk hebben ze een soortgelijke uitdrukking,  maar daar zeggen ze:

Hoe meer gekken, hoe meer vreugde.

Plus on est de fous, plus on rit.

(Hoe meer gekken bij elkaar, hoe meer er gelachen wordt)



Een prettige avond is mijn wens en........


W e l t e r u s t e n. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten