woensdag 7 februari 2024

In Den Bosch gespeeld en Hanny bezocht in Nuland. Weer erg moe.

 Goedenavond. 
Ook vandaag ging het fietsen me niet gemakkelijk af, evenmin als afgelopen zaterdag. Toen ging het naar Schijndel,  vandaag heb ik Den Bosch aangedaan om daar te spelen. Vanmorgen bij het wakker worden vond ik dat ik best eens naar Den Bosch kon gaan om weer eens te spelen na drie dagen thuis geweest te zijn. Oh nee, met zoveel wind hoeft dat niet, dacht ik daarna. Maar naar buiten kijkend zag ik tot mijn verbazing niet meer de minste golfjes op het water, terwijl het vannacht toch nog flink tekeer ging. Nee, geen excuus dus om toch maar niet te gaan. Bovendien was de kaas ongeveer op en moest er toch vandaag een winkel bezocht worden. En dan en passant koffie drinken bij  Hanny in Nuland was het plan. Omdat ik meteen weer heel moe was toen ik goed en wel op de fiets zat kon die ontmoeting maar niet snel genoeg komen terwijl het ook nog maar de vraag was of ze thuis was, want ze reageerde niet op mijn app. Maar gelukkig reageerde ze wel op de deurbel. Het bleek dat ze ook bezoek had van haar dochter Boukje. Dat werd een eerste kennismaking met haar, terwijl Hanny en ik elkaar al wel twintig jaar kennen. Dus nu weet ik welke persoon bij de naam hoort die ik al zo vaak gehoord heb. Een leuke vrouw ook.
In Den Bosch gekomen ben ik daar meteen gaan spelen bij de markt. Het was al kwart voor drie toen ik begon en marktmensen waren al aan het inpakken. Na drieën kwam de opruimploeg van de gemeente zelfs al in actie.


Een filmpje van dat opruimen staat op de status van WhatsApp. 




Zo'n beetje waar die witte auto staat stond ik te spelen 

Ondanks dat de markt ongveer ten einde was waren er voor mij nog genoeg passanten en ik heb in anderhalf uur mijn hoge gemiddelde opbrengst weer gehaald. Om kwart over vier ben ik maar meteen weer op de fiets gestapt voor wederom een moeizame tocht die me rond zeven uur hier weer thuis bracht.
Het eten is inmiddels gaar, heb flinke trek.

Voor vandaag heb ik geen spreuk maar een goede raad:



Goede raad van de dag.



Als je boos wordt moet je eerst tot elf tellen.


Dit staat geschreven op het grote bord op de markt in Den Bosch. 



Zie raad negen van de elf raden die de Bossche Raad van elf heeft uitgeschreven voor de komende carnaval. 


Een fijne avond is mijn wens en voor straks 




W e l t e r u s t e n. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten