zondag 14 april 2024

Met Harry naar zijn gronstukje in Markelo geweest.

 Goedenavond. 
Het was een beetje een spannende onderneming vandaag om met Harry naar zijn stukje bos in Markelo te gaan. Vanwege dat hij een  rug heeft die bij de minste draaiing veel pijn doet, is het een hachelijke onderneming voor hem om in en vooral uit de auto te stappen. Daarom heeft hij sinds zijn lichamelijke ongemakken begonnen niet meer in zijn auto gereden en dus ook zijn chalet niet meer bezocht. Maar nu was ik er en samen zouden we het kunnen proberen. 
De expeditie is gelukt zonder kleerscheuren of pijnscheuten. Bij aankomst vloog zijn buurvrouw meteen enthousiast op hem af. Blij dat ze elkaar weer zagen en in de hoop dat Harry in de toekomst weer vaker naar Markelo zou kunnen komen. Daarna hebben we ook de andere buren bezocht. Toen we ze allemaal gehad hebben zijn we zijn chalet binnengegaan en heeft Harry mij een rondleiding gegeven op zijn terrein. Harry heeft iets met bomen en heeft vroeger ook in de bosbouw gewerkt. Met beleid heeft hij elk boompje dat er staat gekoesterd terwijl hij ook ervoor gezorgd heeft dat het geheel goed oogt.

Harry in zijn bos.




Het chalet van Harry. 
Op de status van WhatsApp geef ik op mijn beurt ook een rondleiding. 



Het is ook een bos met vele kabouters.


Een heel kaboutergezin heeft zich gevestigd in en rond een oude boomstronk. 




Enkele huiskabouters heeft hij ook.









Gisteren liet ik op deze blog de beer zien, die het symbool van Hengelo is. Piet merkte op dat ze in Boxtel ook zo'n dier hebben. Piet heeft zichzelf ten doel gesteld om zoveel mogelijk van deze modellen te bezoeken en ermee op de foto te komen.


Piet met de dinosaurus van Boxtel. 

Dus nu staat ook Hengelo op zijn verlanglijstje. 



Uitdrukking van de dag. (Dialect van de Achterhoek)



Het was leuk met de leu in het loo.


(Het was leuk met de mensen in het bos)



W e l t e r u s t e n.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten