vrijdag 19 april 2024

Weer richting huis. Had het heel moeilijk tegen zoveel wind.

 Goedenavond. 
Hè, hè. Eindelijk een plekje gevonden. Het was zwaar fietsweer vandaag. Met een loeiende wind in mijn gezicht moest ik me een weg banen door soms boomloze vlaktes. Het stomme was dat ik in Oldenzaal niet eventjes boodschappen had gedaan, dan had ik veel eerder kunnen stoppen. Maar ik dacht, dat doe ik in Borne wel, 15 kilometer verder. Maar met googlemaps kan ik slecht overweg en Borne liet ik ongewild links liggen. Het werd uiteindelijk pas vijf uur vanavond dat ik in Almelo een winkel in kon stappen nadat ik met het zicht op oneindig al mopperend de wind had weerstaan. Er vielen ook buien en soms waren er ook felle opklaringen. Dan kon ik bijna niks zien vanwege het glinsterend wegoppervlak en de lage zon in mijn ogen. Een vervelende tocht dus, maar.....eind goed,  al goed.

Bij Nijverdal stond het bos weer even in brand.

Vanmorgen was het met Wally, Geert, en Niels nog even gezellig. Deze laatste viert vandaag zijn 24ste verjaardag en ik heb hem een standje gegeven met de accordeon. Hij heeft gevoel voor theater. Gisteren speelde hij al spontaan op de accordeon met artistieke oogjes. Vandaag beeldde hij iets grappigs uit. 





Niels aan het rollebollen met de hond. 
Op de status van WhatsApp zie je er meer van.

Geert liet me zien hoe hij dit in verval gerakende huis eigenhandig weer overeind gezet heeft met onder andere pilaren, door hemzelf gefabriceerd. 


Het voelt  er erg rustiek. Natuurlijk is er ook een goede houtkachel die het lekker warm maakt. Behalve  directe warmte levert de kachel ook vloerverwarming. Ja, Geert kan er wat van.
Wally werkte vandaag thuis. Vanmorgen had ze de computer al aan.
Niels woont in Nederland en heeft op  dit moment 30 gasten waarmee hij zijn verjaardag viert. Zijn vriendin is er niet bij. Zij is voor twee maanden in Indonesië op vakantie. Maar vanmorgen heb ik toch kennis met haar gemaakt via de smartphone. 

Nog een paar foto's van hun zo mooie en lieve hond.





Vandaag geen spreuk, maar wel een toverachtige foto.




Hou hem verder van je af en je ziet een gezicht.

Een prettige avond gewenst.


W e l t e r u s t e n. 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten