maandag 1 april 2024

Maandag wasdag. Is het vlechtwerk al stevig genoeg?

 Goedenavond. Was net even onrustig omdat de apparatuur niet lijkt te doen wat het moet doen. Een van mijn powerbanks laadde niet en twee andere zijn veel te snel leeg. Andere kabels geprobeerd,  maar die gaven hetzelfde resultaat,  dus moet het aan die powerbank liggen. Het betekende twee of drie keer naar het stopcontact lopen, want die is beneden. Nu is er toch een getalletje bijgekomen. De powerbank was 29 procent vol, en nu staat de teller toch op 30. Dus voorlopig kan ik het onderzoek staken.
Vandaag heb ik eens wat was gedaan. Vooral de kleurrijke broek voor het optreden stond op het lijstje om gewassen te worden. 


De buitenlucht had het meeste al droog gekregen toen ik tegen de avond de was binnenhaalde. 




De warmte van de kachel doet nu de rest.

Hout zagen was ook een bezigheid die me beviel. Tevens ben ik verder gegaan met het vlechtwerk dat de houtstapel op zijn plaats moet houden, mocht deze de neiging krijgen om weer weg re schuiven. 


Zou de gevlochten wand zo al stevig genoeg zijn?



De trui is niet zo gegroeid vandaag,  maar er komt wel een wit-blauw-rode strook aan.



Of ik er morgen mee verder ga hangt af van of ik een tourneetje ga maken, ja of nee. Er moeten in ieder geval boodschappen gedaan worden, dus even van huis moet ik zeker. Maar ik kan ook wel ineens plannen krijgen als ik morgen wakker wordt om verder weg te gaan, hoewel het reizen met tent en kampeerspullen me nog niet zo lonkt.

Op de status van WhatsApp zie je de lucht weerspiegelen in het water, waar ook nog steeds een roeiboot gezonken ligt.

Als je goed kijkt zie je de roeiboot. 


Advies van de dag 



Niet klagen maar dragen en bidden om kracht.




De avondzon wierp mijn schaduw vooruit.

Daaaaaaaaag, daaaaaaaag, tot morgen. 















Geen opmerkingen:

Een reactie posten