donderdag 4 juli 2024

Vanmorgen fietsen op de Loiredijk, daarna de rivier weer achter me gelaten. Weer bosje gevonden: heerlijk privé.

 Goedenavond, bonsoir. Het is een klein bosje waar ik nu mijn toevlucht in heb genomen,  maar heerlijk privé weer. De laatste tijd ben ik blijkbaar nogal op bossen gericht,  maar dat is lang niet altijd zo. Soms heb ik behoefte aan ruimte en mooie vergezichten. Met stabiel zomerweer kan ik me dat permitteren, maar nu met wisselend weer is de behoefte aan beschutting het grootst.
Maar over slecht weer heb ik de laatste tijd niet te klagen. Weinig wind, en dan nog in de rug, en heel af en toe een buitje. Vanmorgen trok de lucht zelfs helemaal open.


Vanuit het noorden kwam er helder blauw aan.

Zoals ik gisteren al schreef had ik niet de behoefte al te lang op de kampeerplek te verwijlen en dus was ik al vroeg te vinden op de dijk van de Loire.





Een filmpje vanaf de fiets is te zien op de status van WhatsApp. 




Een leuk stadje aan de overkant. 




Ook nog een plaatje van de rivier, alvorens mijn fietsroute af ging wijken van de loop van de rivier. Het gekke is, als ik de Loire zou blijven volgen dan zou ik vanzelf in de Ardèche terecht komen,  en niet zo ver van mijn stekkie daar vandaan. Maar ik heb andere plannen, wil Tom gaan bezoeken en dan verder kijken.



Vanmiddag kwam ik in een grote winkel terecht voor boodschappen. Daar had ik spijt van toen ik binnen was, want het stond me tegen langs al die artikelen te lopen terwijl ik alleen maar wat levensmiddelen nodig had. Maar, wat zag mijn oog, er lagen shorts van prachtige kleuren,  en die zoek ik juist voor mijn optredens. Van de nood dus een deugd gemaakt. 


De vraag was alleen of die niet iets te smal is voor mij.
En dat blijkt ie wel te zijn. Maar wie weet gaat het net, en anders kan ik er een smaller iemand misschien blij mee maken.

Het bereik op mijn bosplek is slecht. Het bos uitlopend heb ik een plekje in de zon gevonden waar het beter  is. Ik zit voor een veld met sperziebonen. 






En laat ik die nou ook net gegeten hebben!



Ook waren er enkele velden met zonnebloemen langs mijn route.

In de krant die ik las werd Cody Gakpo naar voren gehaald als Oranje's nieuwe steraanvaller.




Cody Gakpo.


Een veld met zonnebloemen. 

Nu rond ik dit schrijven af. De batterij vraagt om voeding en de tent met de powerbanks staat niet hier.


Uitdrukking van de dag. 



Ik ga me nu langzaam haasten.


T o t  M o r g e n. 

À  demain. 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten