zaterdag 20 juli 2024

Weinig geklaagd vandaag. Tranende ogen..

 Goedenavond,  bonsoir.
Vandaag liep het fietsen soepeler dan gisteren. Ik was ook vroeg vertrokken vanmorgen. Maar toen het vanmiddag veel warmer was met een hete zon in de rug had ik er ook niet veel moeite mee. Elke dag voel je je anders en vandaag was ik mentaal ook veel weerbaarder. Alleen zojuist bij het nuttigen van de warme maaltijd moest ik weer alle moed verzamelen om het eten naar binnen te krijgen, iets wat je niet vaak van mij hoort. Maar het is goed dat ik me daar toch toe zet. Het lichaam moet op peil blijven, het voertuig moet genoeg brandstof krijgen om te blijven lopen ( en fietsen).
Wel had en heb ik vandaag veel last van mijn ogen, die maar blijven tranen. Ze doen het toch al niet zo goed de laatste tijd en het eruit wrijven van zweet, wat gisteren veelvuldig moest gebeuren deed daar waarschijnlijk niet goed aan.
Toch zagen ze vandaag nog wel mooie dingen.

Een mooi beschilderde stoel in het café waar ik koffie dronk. 




Interessant die motieven erop. 




Vele huizen waren bezaaid met geraniums, fuchsia's  en andere kleurrijke bloemen. 










Opvallend hier de afwisseling van geraniums en blauw-wit-rode vlaggetjes. 


Bij Andries, die met Ellen ook nog steeds op reis is, is een vulling uit zijn kies gegaan. Hij heeft tevergeefs een tandarts gezocht die tijd had om het probleem op te lossen. Dit brengt me tot de.......


Spreuk van de dag  


Soms is het moeilijk voor de tandarts om een gaatje te vinden( in zijn overvolle agenda).




Ik hoor trouwens nu gedonder en er vallen enkele druppeltjes. Voor Nederland wordt dit verwacht vanaf zes uur, maar voor hier heb ik het weerbericht nog niet bekeken. Ik laat het voorlopig op me af komen. Ik sta niet aan het water dus er kunnen geen rare dingen gebeuren. 
Wel heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om de donkere lucht in het zuiden en de daarbij behorende onweersgeluiden te filmen. Een en ander is straks vanaf acht uur te zien op de status van WhatsApp. 
Nu gauw ophouden met schrijven want ook hier vallen wat meer druppels. De spullen en ik zelf moeten in veiligheid gebracht worden.



Prettige avond 


B o n n e   S o i r é e.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten