vrijdag 9 augustus 2024

Bezoek van Marij en van buurman Michel.

 Bonsoir, goedenavond. 
Nog steeds is er niet veel van maaien gekomen. Vanmorgen vrij laat opgestaan en buurman Michel zou komen. Vlak na het ontbijt was dat al het geval. En vanmiddag kwam Marij. Zij is met haar fiets zonder elektromotor naar me toe geklommen vanaf Lamastre. Terug naar huis ging ongetwijfeld gemakkelijker. 


Doeoeg doeoeg......dag Marij, binnenkort kom ik langs.

Een filmpje van het begin van haar afdaling staat op de status van WhatsApp. 

Over en weer waren er gisteravond en vandaag ook weer mails van en naar EDF. De automatische incasso door mijn bank werd gestopt omdat er even niet genoeg geld op mijn rekening van de Crédit Lyonnais stond. Het lijkt dat het nu weer geregeld is, maar helemaal zeker ben ik er nog niet van. Zoiets maakt mij erg onrustig,  ook omdat het ook nog in het Frans moet. 

Morgenochtend ga ik maar weer eens spelen op het kleine zaterdagmarktje van Lamastre, dat is materie die me beter aanstaat. Wineke komt ook. Morgenmiddag is er feest bij de buren Hennie en Janny. Hun kleindochter Benthe wordt twaalf. De vorige twee verjaardagen van haar hadden we daar ook gevierd. En mijn accordeon is er natuurlijk ook welkom.
Al met al morgen ook weer een druk bezette dag en van verder maaien zal er weinig of niks komen. 
Heb ook weer de draad van mijn breiwerk opgepakt zojuist.


En dat doe ik na schrijven dezes ook weer.


En wat vond ik in het struikgewas.........


Spreuk van de dag 



Halve waarheden hebben dubbele bodems.

Een prettige avond gewenst en......



T o t   m o r g e n.


À  demain.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten