zondag 4 augustus 2024

Met Bruno en Wineke vergeefs op zoek naar de verloren trui. Prachtig shirt van Bruno vervangt morgen de trui.

 Goedenavond. Bonsoir. Gisteren overwoog ik helemaal terug te fietsen naar de vorige kampeerplek om te kijken of ik mijn verloren trui ergens in de berm of op die plek zelf zag liggen. Maar om voor zo'n kleine kans van slagen twee dagen extra te fietsen zou wel teveel van het goede zijn. Ik schreef dat ik er een nachtje over wilde slapen, maar alvorens ik dat gedaan had bedacht ik gisteravond nog een hele andere oplossing: Wineke en/of Bruno vragen of die met de auto het traject wilden doen. Ze wonen niet zo ver van St-Agrève waar ik kampeerde. Het zou meteen ons weerzien kunnen betekenen na lange tijd en we zouden er een leuk dagje van kunnen maken. Op mijn voorstel werd positief gereageerd. En zo geschiedde het dat ze me rond tien uur oppikten bij het fonteintje in St-Agrève. 
De trui vonden we niet maar wel een lekker hapje. 


Bruno en Wineke, mijn redders in de nood. Het was in Yssingeaux, tegenover het café-restaurant waar ik gisteren koffie dronk.


Ook maakte ik kennis met Bruno's nieuwe hondje Tsjuki.



Alweer een schatje erbij in mijn hondenkring.



Helaas dus heb ik nu definitief afscheid moeten nemen van een van mijn levenswerkjes, maar morgen kan ik toch in kleur verschijnen op de markt van St-Agrève. Op mijn vraag of Wineke of Bruno iets hadden wat ik aan kon trekken en wat ook een beetje bont was kreeg ik een positief antwoord. 

Heel erg mooi vind ik dit shirt, en het is zeker even kleurrijk als mijn truien.
Ik heb er een vreugdedansje mee gemaakt dat vanavond op de status van WhatsApp komt te staan.

Erik is in Nederland aan het schilderen geslagen en brengt ons de.........


Uitspraak van de dag. 







Op mijn ruime plekje op hoogte van 1030 meter boven zeeniveau had ik het afgelopen nacht zelfs een beetje koud, in schril contrast met de hitteproblemen van de laatste weken. Deze nacht hangt daarom de buitentent er weer overheen. 




Een prettige avond is mijn wens.


B o n n e   S o i r é e.


1 opmerking: