zaterdag 24 september 2022

Jaarmarkt met stralend weer. Nu onweer in het noorden.

 Afkomstig van de jaarmarkt ben ik nu neergestreken op de blogplek. Maar ik word opgeschrikt door een flinke onweersknal in het noorden.
Het was droog vanmorgen en dat was gunstig voor de jaarmarkt.
Nu weer snel schrijven en hopen dat het geen natte blog wordt.
Het spelen is goed gegaan, er was best animo voor mijn optreden. Ook kwam een gitarist mij helpen om de sfeer te vergroten.


Op de status van Whatsapp hoor en zie je hem spelen.

Er was een fotograaf van een wekelijks verschijnend krantje van de Ardèche. Hij heeft me al ooit eerder op de foto gezet, maar dit keer kom ik echt in de krant, zei hij. Misschien mijn collega ook. Hier zie je hem een opname van hem maken.



Er waren munten in de koffer maar ook had iemand er een knoop ingelegd.


     Iemand heeft er een knoop ingelegd.

Afgelopen nacht had het wel geregend. Acht millimeter had een buurvrouw in haar regenmeter gekregen. De optrekkende wolken gaven een mooi beeld in de vallei waarin Lamastre ligt.



Voel me nu nogal ontdaan. Op de terugweg van Lamastre naar huis vond ik weer wat walnoten op het weggetje, waarvan ik er wat in de fietstas stopte. Een auto stopte en een mevrouw met een mandje dat aardig vol was met walnoten zei dat ik haar walnoten aan het stelen was. Oh nee, dat wist ik niet dat je ze niet van de weg en uit de berm mag rapen. Natuurlijk had ik gezegd dat ik het nooit meer zal doen en ze wilde mijn oogst niet terug, maar ik voel me toch knap lullig.
Dat is het minste wat ik wil, voor een dief aangekeken te worden en dat zijn al die walnoten, die ik toch niet veel eet, niet waard.
En nu vallen de druppels.
Dag dag, ophouden met bloggen.  Tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten