vrijdag 2 september 2022

Nog meer vreemde vogels bij Nanny. Met Prem opgetreden op markt Corbigny.

 Goedenavond. Een buitje laat enkele druppels vallen op en rond het huis van Nanny en ook zijn er een paar flinke onweersgeluiden te horen. Maar in het westen piept vanonder de wolken de zon weer tevoorschijn.
Nanny heeft een hapje eten voor ons in de aanbieding rond half zeven, had ze gezegd, en dat is het nu precies. Echter, het laatste nieuws is dat het een kwartier later wordt.
Maar de grootste hap hebben we vanmiddag gehad nadat we naar de markt van Corbigny zijn geweest met zijn vieren, zoals ik gisteren aankondigde. We zijn toen met zijn vieren gaan eten in een landelijk gelegen restaurant.
We waren even in een lekker lollige bui.



Prem deed hier zijn optreden op de markt nog eens dunnetjes over.
Op de status zie je straks de hele film.
Rechts van hem zitten Paul en Nanny.

Op de markt hadden Prem en ik vanmorgen dus ook al een show opgevoerd. Terwijl ik speelde hing hij de clown uit en dit inspireerde het publiek om ook mee te doen en te dansen.








Inmiddels hebben we met zijn vieren gezellig dus nog wat gegeten.
 Net zoals vanmiddag bij het restaurant deelden we behalve gekte ook serieuze onderwerpen met elkaar. We hebben onder andere een mogelijke oorzaak en oplossing voor mijn gehoorproblemen gevonden.
 Het is half negen geworden bij de invallende duisternis. Er valt weer een bui, maar de kastanjeboom waar ik onder zit houdt de meeste regen tegen.
Maar ik ga nu toch maar bijna de tent in.
Morgen heb ik besloten nog een dag te blijven, want het is hier met deze mensen erg gezellig. 



Mijn gastvrouw Nanny 




                                Prem.



Piet Ekster en ik.


Piet Ekster en Paul.


Een bont gezelschap. Morgen verder.

W e l t e r u s t e n .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten