woensdag 21 juni 2023

Les Costilles krijgt metamorfose door de bosmaaier en de zaag van Bruno. Bruno's opa en zijn vrouw hebben met ons ratatouille gegeten.

 Goedenavond.
Het was (en is nog steeds) een volle dag vandaag
Vanmorgen half negen kwam Bruno, zoals afgesproken, gewapend met bosmaaier en motorzaag, om bij mij de boel wat toegankelijker te maken. Dat is hem goed gelukt. Een hele metamorfose heeft de plek ondergaan.


Ruimte scheppen in het dal der geesten.

Maar vooral, niet te vergeten, hebben we het samen ook gezellig gehad vandaag. Gelegenheid om over van alles en nog wat te praten, want natuurlijk hebben we genoeg pauzes voor koffie ingelast. Ik vind het fijn dat ik hem in mijn vriendenkring mag opnemen. Vanaf dat hij zeven was kennen we elkaar en zo heb ik beetje voor beetje zijn ontwikkeling mee kunnen maken tot de mens die hij nu is en die in volle gang is.
Zijn opa, de vader ook van Wineke, is vanavond met zijn vrouw bij ons komen eten. Natuurlijk was dat ratatouille. Ze hebben ook een huis in de  buurt en Bruno logeert daar een paar weken.



Opa Hans is een heel actieve man met onder andere een muzikale achtergrond. Hij organiseert elke jaar in de zomer koorweken , die in de omgeving van Lamastre worden gehouden.

Zoals gezegd was het een volle dag, en voor mij is bijna het moment aangebroken dat ik mijn hoofd weer te ruste mag leggen.
Vandaag heb ik weer iets in het Spaans als uitdrukking.

Ser uña y carne


Wordt gezegd van mensen die onafscheidelijk zijn. Letterlijk betekent het : nagel en vlees zijn. 
En met dat vlees bedoelen ze dan weer het nagelbed.

Slaap lekker.

B o n n e   N u i t .


Geen opmerkingen:

Een reactie posten