woensdag 4 oktober 2023

Naar Nuland: Hanny onder andere geholpen met zwaar matras

 Goedenavond. 
Vandaag heb ik in Nuland Hanny onder andere bijgestaan met het verwisselen van een zwaar matras. De fietstocht ernaartoe was het meeste werk. Bij het wachten op de pont kon ik,  gewapend met camera, bekijken hoe mensen een bootje te water lieten.



Op de status van WhatsApp zijn de handelingen te zien.



Ondertussen ligt de pont aan de overkant. 



Onderweg zat er ook een kraai boven op een schaap. Ik was niet op tijd om er een foto van te maken. 


                        De vogel is gevlogen.

Met Hanny kon ik ook weer mijn oortjes uittesten. Af en toe deden ze het, maar dan weer niet. Ik kon met haar niet beter communiceren dan toen ik ze nog niet had. Vertrouwen heb ik er nog weinig in dat ik er iets aan zal hebben in de toekomst.  Voorlopig heb ik er alleen maar ergernis van. Dus binnenkort maar weer terug naar Specsavers. Pfff

Volgende week ga ik trouwens naar Frankrijk,  samen met Wineke in haar auto. Zij wil spullen van haar huis in Nederland naar haar Franse onderkomen brengen omdat ze de huur van het huis in  Nederland opgezegd heeft. En ik ga mijn plek beter afsluiten, de waterpomp afkoppelen, de koelkast ontdooien en wat kostbare spullen binnen zetten, voor zover ze nog niet gestolen zijn. Dat is in het verleden wel voorgekomen. 
Ik had het hele zaakje anderhalve maand geleden zomaar achtergelaten omdat ik het in mijn hoofd kreeg om na een tournee meteen door te fietsen naar Alphen in plaats van naar mijn Franse huis. 
Verder verwacht ik wel de komende winter in Nederland door te brengen. 


Spreuk van de dag. 



Klokken zijn tijdloos.



Tijd is ook niet te kopiëren. 


W e l t e r u s t e n  .




Geen opmerkingen:

Een reactie posten