vrijdag 20 oktober 2023

Veel regen vandaag. Met André en Sjaantje naar de winkel. Gekookt voor het eerst weer op kachel.

 Goedenavond. Ben even het hokje boven uitgevlucht vanwege de hitte, om hier beneden te schrijven. De hele dag heeft daar de kachel gebrand en vanavond heb ik hem nog even opgestookt om er de avondmaaltijd op gaar te krijgen. Gisteren deed ik dat nog op het vuurtje buiten, maar nu heeft de kachel ervoor dienst gedaan,  de eerste keer dit seizoen. 




Op de status van WhatsApp zie je er meer van.

Het heeft de hele dag flink geregend en een groot deel van de dag heb ik thuis doorgebracht. Maar vanmorgen stond plots een auto voor de deur.
In de stromende regen erheen gelopen en toen bleek het André te zijn die me uitnodigde met hem en Sjaantje boodschappen te gaan doen. Veel had ik eigenlijk niet nodig, maar ik ben ingestapt en toch nog heel wat spullen weer in huis gehaald. Het was ook wel even gezellig en naderhand hebben we bij hen ook nog koffie gedronken en frietjes gegeten. 
De rest van de dag met handwerk bezig geweest: mijn borduurwerk is af, tenminste, je kunt het zo af vinden. 




Daarna heb ik mijn uit Frankrijk meegenomen trui ter hand genomen.

Intussen viel er zoals gewoonlijk weer veel te appen. Georgio uit Roemenië  komt me misschien begin december opzoeken. En over en weer kwam Jozef van den Berg weer ter sprake. Verschillende gezichtspunten zorgen er bij mij voor dat ik zijn overlijden meer een plaatsje kan geven. 
Morgen zaterdag ga ik weer ergens accordeon spelen als het droog genoeg wordt.


Spreuk van de dag. 



Geluk bestaat niet.
Geluk ontstaat. 







T o t   M o r g e n  .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten