dinsdag 31 oktober 2023

Op bezoek bij Marjolein.

 Goedenavond. We hebben zojuist weer gegeten. Hondje Juny is meteen weer op schoot geklommen, dus schrijven is nog een beetje moeizaam. 
Toevallig gooit nu Ageeth iets op de grond,  waarop Juny er naartoe vliegt. Komt mij goed uit,  nu heb ik mijn handen weer vrij.
We praten ook nog wat na over ons bezoek vanmiddag aan Marjolein,  een vriendin van Ageeth. Samen zijn ze afgelopen zomer bij mij in Frankrijk te gast geweest.
Marjolein heeft het afgelopen jaar nogal wat te verstouwen gehad. Een tumor in het hoofd moest weggehaald worden, en die operatie had nogal wat nasleep, en heeft dat nog. Leuk om haar weer even terug te zien. 


Marjolein

Ik zag een gitaar in de kamer staan en ze vertelde dat ze een online cursus begonnen was,  maar die stokte vanwege haar toestand nu. Bovendien is ze een verhuizing aan het voorbereiden. 
Ze liet me horen hoe mooi ze enkele tonen vond klinken.

Op de status van WhatsApp hoor 
en zie je er meer van.

Ter gelegenheid van dit bezoek heb ik weer eens geëxperimenteerd met een oortje dat ik van iemand gekregen had wier vader overleden is en dat van hem was. Dat leek aardig te gaan. Misschien wel beter dan met de gehoorapparaatjes die ik als proef van Specsavers heb. Aanstaande dinsdag moet ik weten of ik ze neem ja of nee.

Het verhaal dat ik gisteren begon over de mysterieuze vogel die op mijn weg kwam heeft vandaag een vervolg. 



De wolken waren opgetrokken toen ik de volgende dag weer op die plek was waar ik de ooievaar gezien had. Ook de vogel leek opgelost te zijn in de ether. 
Maar aan het gezicht onttrokken betekent nog niet van de radar verdwenen,  zoals je dat kunt zeggen van vliegtuigen en boten. 
De vogel was ongetwijfeld weer terug in de andere dimensie waar hij vandaan kwam om zich even aan mij te vertonen. 

Op de binnenplaats van Ageeth ontdekte ik nog wat spreuken. Eentje ervan:

Spreuk van de dag. 

Hoe beter de remmen,  hoe sneller je kunt fietsen. 



Mogelijk fiets ik morgen weer richting Alphen. De hele week wordt slecht weer verwacht en donderdag wordt het helemaal erg.  Morgen gaan zou verstandig zijn, maar twee mooie markten lonken mij ook wel.
Bij het opstaan beslis ik wat het wordt.

Een prettige avond is mijn wens.

T o t    M o r g e n. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten