dinsdag 10 oktober 2023

Stress vanwege vertrek naar Frankrijk morgen. Veerboot komt voorbij gevaren, zo lijkt het.

 Goedenavond. 
Vandaag was de dag voor het vertrek naar Frankrijk. Zoals gewoonlijk gaf dat wat stress,  maar het viel toch wel mee. Het is maar voor een week, dus voor hier hoef ik me niet druk te maken hoe ik de zaak achter laat. Moest wel denken wat ik mee zou nemen.  Niet veel, in ieder geval al geen accordeon. Wel een pan met aardappelen en een tent. Verder wat kleren.
Waarschijnlijk vertrekken we morgen in de middag vanuit Erp. Dus morgenochtend op tijd wegfietsen, vrij snel na het ontbijt. Het is ongeveer drie uur fietsen. 
En wat we morgenavond doen laat ik aan Wineke over. Ze neemt meestal een hotel ergens in de buurt van Nancy, als ze alleen gaat. Maar misschien wil ze ook wel in de auto slapen,  terwijl ik ga kamperen. Maar dat zal niet kunnen,  want ze heeft haar auto volgeladen met heel veel spullen. Dat is voor haar het doel van de onderneming.

Vanmorgen viel mijn oog plots op een veerboot, die de Maas niet overstak,  maar een tochtje over de rivier leek te maken. Maar uiteraard ging dat niet op eigen kracht. 

Welke van de twee veerboten heeft nu voorrang?

Een filmpje ervan is te zien op de status van WhatsApp. 
 
Vanmiddag ben ik even naar Maasbommel gefietst om enkele kleine boodschappen te doen. Onderweg passeerde ik het wapen van Maasbommel. 

Plaatselijke kunst.


Spreuk van de dag. 



Hoe scherp kan een botte opmerking zijn.




Een prettige avond is mijn wens en tot morgen, ergens vanuit het Franse land.

Voor nu nog de groeten van een Alphens zonnetje. 



Doeoeg.

1 opmerking:

  1. Mooie spreuk! Heel waar! Hele goede en gezellige reis morgen! Veel plezier in La France ! Tot gauw 🙋🏼‍♀️

    BeantwoordenVerwijderen