zondag 7 januari 2024

Water nog wat hoger gekomen. Heel veel positieve reacties naar aanleiding van de nieuwjaarsborrel.

 Goedenavond. Toch nog even saunagevoel hier binnen,  terwijl buiten de temperatuur onder nul is gekropen. De hoofdkraan van de waterleiding heb ik dichtgedraaid en een voorraadje met drinkwater gevulde flessen aangelegd.
Vanmorgen toen ik opstond zag ik dat het water vannacht toch nog iets gestegen is, maar de loopplank ligt nog net boven de waterspiegel. 





De houtstapel is ook nog net niet nat van onderen.


Vandaag werd de tijd gevuld met evenveel breien als houtzagen. De straffe koude noordoosten wind was er debet aan dat ik niet zo lang achter elkaar buiten bleef staan. Omdat ie wel een aantal dagen aan blijft houden droogt de houtstapel aan de oostkant van de boot snel op en ik ben begonnen daarmee de ruimte boven de kachel te vullen.


Zo droogt het nóg sneller.

Vandaag the day after de festiviteit van gisteravond van de plasbewoners. Er waren heel veel reacties op de groepsapp.  Iedereen heeft het geweldig gevonden en ik kreeg vele mooie foto's. Hier enkele ervan.







Wat we tegen elkaar zeiden was niet met woorden.




Wout de campingbaas stookt het vuur op voor de barbecue. 


Op de status van WhatsApp vandaag een filmpje wat ik daar gemaakt heb.

Vandaag nog tot kwart voor zes van het laatste daglicht gebruik kunnen maken om wat te doen. Het zonnetje had ondertussen afscheid van ons genomen. 






Spreuk van de dag. 


Als de dagen gaan lengen gaan de winters strengen.



F i j n e    A v o n d. 

T o t  M o r g e n. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten