donderdag 20 januari 2022

Heel moe vandaag. Naar Breugel gefietst.







 Vanmorgen besloten om in Veghel de markt te doen en vandaar eventueel door te gaan naar Piet en Jet in Breugel.
Er bleek een vrij gunstige noordwestenwind te staan.
Maar nu was er een andere terugwerkende kracht waar ik strijd tegen moest leveren.
Erg moe bleek ik me te voelen.
Wat ik deed was mijn snelheid aanpassen aan mijn lichamelijke toestand. In ieder geval geen haast willen hebben om de markt op tijd te halen. Leven (fietsen) in het hier en nu en vooral diep ademhalen af en toe. Hierbij denk ik dan ook geen moment aan accordeonspelen.





Pas vijf over elf kwam de markt in zicht. Een blik op het plein, waar gezelligheid van uitstraalde deed mijn speellust onmiddellijk ontwaken, maar een kopje koffie, in de HEMA gekocht om buiten op een bankje in de zon te nuttigen zou me helemaal helpen om mijn optreden met enthousiasme gepaard te laten gaan.



En inderdaad was de vermoeidheid even van de baan.
Een goed uur gespeeld tot kwart over twaalf en toen weer heel rustig aan via een frietje in St Oedenrode naar Son gefietst, waar het carillon ook wel muziek maakte. Maar iets buiten de markt vond ik een plekje waar ik het  ruim een uur volhield om daarna via een bloemenzaak Jet te gaan verrassen.



Piet kwam ik onderweg tussen Son en  Breugel al tegen.
Hij was onderweg naar onder andere Albert Heijn om daar de ingrediënten voor chili con carne te halen waar deze onverwachte gast ook op getrakteerd zou worden.




              Het eten smaakte voortreffelijk.


Nu half acht is het nog steeds een beetje uitbuiken wat mij betreft. Straks lekker op tijd naar mijn logeerbedje.
Waarschijnlijk was de afgelopen nachtrust gewoon te kort. Daarvoor was het ook een heel gezellige avond thuis met mijn eetgasten Bert en André.

De groeten van deze Sonse kippen.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten