woensdag 17 augustus 2022

Vanmorgen toch naar Le Cheylard gekoerst

De gisteravond gestarte onweersbuien hadden een pauze ingelast, te zien aan de lucht en te zien aan de lijst met percentages regenkansen die Weeronline op mijn telefoon liet zien.
Vanaf nu, zeven uur 's avonds, zou regen veel waarschijnlijker worden, en dat klopt. Het begint nu ik dit schrijf inderdaad door te druppelen.
Er is geen afdak bij mijn blogplek, dus nu is het de vraag of en wanneer dit offline geschreven verhaal naar de wereld verzonden kan worden vandaag. Thuis is het mobiele bereik niet goed genoeg om te bloggen. Whatsapp werkt hier wel, dus ik kan tekst en foto's naar Piet appen en die plakt het dan wel op de blog.

Het was dus een verrassing voor mezelf om weer op de fiets te zitten en te koersen naar Le Cheylard, voor de tweede keer dit seizoen.
Er was onder andere een mooi plaatje te zien van nevel in de heuvels.



Toen ik begon te spelen leek ik ook andere geluiden te horen en inderdaad, iets verderop zag ik een hoed liggen. Fijn, dacht ik, dat is weer een gelegenheid om een andere muzikant straks te filmen en dat vanavond op de status van de Whatsapp te zetten. Dit in het kader van mijn journalistieke aspiraties.


klik voor bewegend beeld en geluid op Whatsapp Status

Mijn eigen spel vandaag was flitsend met redelijk wat vuur en veel fantasie, voor zover ik dat met anderhalf oor kon vaststellen. De vele kinderen reageerden in ieder geval heel enthousiast.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten