zaterdag 21 januari 2023

Gespeeld in Vera, daarna lekker warm gegeten samen in een cafetaria.

 Hallo hallo. Daar ben ik weer.
Zojuist hebben we beiden voor de tweede keer warm gegeten. Nu op de camping met mijn eigen vertrouwde menu. Vanmiddag  hebben we ons lekker laten verwennen in een cafetaria. Dit gebeurde in Vera waar een grote markt was en waar ik gespeeld heb. Wineke heeft  twee filmpjes van mij gemaakt die na elkaar op de status van Whatsapp te zien zijn.


Een foto uit het eerste filmpje.



Een foto uit het tweede filmpje.

Het was een grote markt en zelf heb ik er nauwelijks iets van gezien. Dit vond ik mooi:





Daarna gingen we dus lekker aan tafel en werd ons het volgende voorgeschoteld.







De meeste tafeltjes waren bezet en ook aan de bar was het vol. Zodoende was het een luidruchtige maar gezellige bedoening. We namen ook nog koffie, mét suiker uiteraard wat mij betreft. Op de suikerzakjes stonden spreuken. Deze sprak ons erg aan:



Beter honderd verkeerde stappen op de goede weg dan duizend goede stappen op de verkeerde weg.


Thuisgekomen op de camping bleek het daar een beetje geregend te hebben. Mijn zonnepaneel stond buiten, maar het werkte gelukkig nog.
Buurvrouw Joice borstelt elke dag de honden. Nu ook.



Vanavond was het een beetje kil op de camping. Dat mag natuurlijk wel, want het is pas januari. Wineke heeft nu een klein kacheltje aangezet in haar auto. Voor mij is het al genoeg om in de tent te zitten, vanwaar ik warme groetjes uitzend naar de lezers. CIAO CIAO, zeg ik maar. Wat in het Italiaans tot ziens betekent. DOEI, zeggen ze in het Nederlands daar tegen. En HASTA LUEGO in het Spaans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten