dinsdag 31 januari 2023

Nog lang op de plek in de zon gebleven.

 Goedenavond.

Buenas Tardes.

Tien voor zeven en met het eten in de buik ben ik  in de tent gezeten. Nadat de dampen van de warme maaltijd uit de tent zijn weggetrokken wordt het ook binnen snel kouder. Ik doe de andere meegenomen wollen trui over de eerste aan.
Vanmorgen heb ik daarvan een gat in een van de mouwen gestopt. Zoals ik dacht scheen de zon op de voorkant van het huisje. Die verdreef al heel snel de ochtenkou.


Ik kon het daar goed een tijdje volhouden en overwoog om er zelfs de hele dag te blijven. Dan moest ik wel twee keer 3,2 kilometer fietsen voor de boodschappen. Toch maar niet gedaan, maar het was wel onderhand één uur toen ik vertrok.
In het plaatsje Aguilas was er koffie. Ik was er onder de indruk van een majestueuze boom waar een stel duiven in zaten. 




De voetgangerszone was rustig toen ik er doorheen fietste. Om daar accordeon te spelen voor wat publiek moet je er voor twee uur zijn.




Waar ik vanmiddag fietste stonden er overal bordjes met verboden te kamperen of een camper neer te zetten. Het is een regionaal natuurpark. Ook stond er expliciet dat er geen vuurtjes gemaakt mogen worden.




Ik gok erop dat waar ik nu sta dat wel mocht. In ieder geval heb ik geen commentaar gekregen tijdens het koken. Je kijkt mooi uit op de Middellandse Zee, maar het heet hier geen Costa del Sol meer.



Voor vanavond en vannacht staat er veel maneschijn op het programma, dat geeft heldere dromen.

B u e n o s   S u e ñ o s

Mooie dromen gewenst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten