maandag 30 januari 2023

Vanmorgen vertrokken, maar Wineke heeft me achterhaald.

 Buenas Tardes,

Goedenavond.

Zojuist is Wineke weer naar huis gereden, dat wil zeggen naar de camping. Daar ben ik vanmorgen vertrokken voor het vervolg van de reis. Maar meer dan vijfentwintig kilometer heb ik niet bij elkaar gefietst. Voor een auto is dat geen onoverkomelijke afstand en Wineke is op mijn uitnodiging ingegaan om met mij de warme maaltijd te nuttigen, die dit keer weer ouderwets op een houtvuur kon worden bereid.


Gevonden mijn nieuwe kampeerplek.


Op de status van Whatsapp zie je de plek, de omgeving en Wineke.

Mijn tent heb ik achter dit huisje gezet, uit de wind en in de avondzon.


Het betekent wel dat morgenochtend de zon niet op de tent schijnt, maar als de wind wegblijft kan ik ontbijten waar de fiets staat.
Maar leuk dat we elkaar nog een keer getroffen hebben en samen hebben kunnen eten. Mogelijk kunnen we over een paar dagen en tweehonderd kilometer verder weer ergens afspreken.



Terwijl ik met het vuur bezig was is Wineke een kijkje gaan nemen bij een in het oog vallende grot.


Zo kijk je op de holwoning vanaf de kampeerplek.


Het is trouwens precies op de grens van Andalusië en Murcia te doen.




Vanmorgen dronken we nog koffie bij ons cafetaria tegenover de camping, bij Monika.
We hadden een leuke ontmoeting met Henk en Annemie. Henk is geoloog van passie en beroep. Hij kan hier in deze streek zijn hartje ophalen en duiken in de oeroude geschiedenis van onze aarde.



Annemie.


Ze wonen in Driebergen en hebben me van harte uitgenodigd om hen eens op te zoeken. Het is tweeëneenhalf uur fietsen vanaf de boot. Regelmatig heb ik daar op een zaterdagmiddag gespeeld in de voetgangersstraat. Een dubbele reden om daar weer eens naartoe te gaan als ik ooit weer eens thuis ben.
Intussen krijg ik bericht dat Wineke weer thuis is op de camping en lekker het kacheltje aan heeft. Zelf ga ik voor warmte zorgen door in mijn slaapzak te kruipen.
 Nog een prettige avond gewenst.

B u e n a s   T a r d e s .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten