dinsdag 24 januari 2023

Koud en kletsnat en nu ook nog windvlagen. Na markt café's bezocht en een restaurant.

 Goedenavond. 
Het is een vervelende toestand op het moment. Het regent als een gek op de tent en af en toe komen er ook nog windvlagen aan te pas. Het is zaak dat kwetsbare spullen niet nat worden. Mijn slaapzak is dat al een beetje doordat ik m niet ingepakt had in een plastic zak. Als ie dan tegen de binnentent aan ligt op de plek waar de buitentent ertegenaan komt met wind dan heb je de poppetjes aan het dansen. Het is de hele dag al een beetje aan het regenen geweest, maar de markt waar we naartoe gingen konden we nog droog bezoeken.
Het is toch wel een bijzonder landschap waar we doorheen reden van en naar de markt.







De markt zelf was er eentje met allemaal Spanjaarden, tenminste ik geloof niet dat ik een toerist gezien heb. Heel geïnspireerd was ik niet, vooral omdat het kil weer was. De mensen daarentegen waren warm en lieten blijken dat ze de muziek waardeerden.





Na de koffiepauze, zo rond half twaalf, toen ik weer ging spelen kreeg ik meteen al een soort oliebol in mijn mond geduwd. Vanwege de koffie kwam er wel meer vuur in mijn spel, maar het was nog maar van korte duur want de marktmensen begonnen al heel snel met inpakken.
We hadden daarna moeite om een café of restaurant te vinden waar het aangenaam warm was, maar we hebben gegeten en gedronken en boodschappen gedaan. Vanavond thuis in moeilijke omstandigheden heb ik in de tent onze tweede warme maaltijd bereid en die hebben we in de auto opgegeten. Daarna is het opgehouden met zachtjes regenen en is het begonnen te plenzen, wat het nu nog doet. Volgens Weeronline gaat het tot drie uur vannacht door en nu is het half negen. Het wordt dus een gezegende nacht, die echter als alles goed is gevolgd wordt door weer een dag met zon.







Een fijne avond is mijn wens, zonder lekkages.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten