vrijdag 17 maart 2023

Problemen bij Piet, de pastoor en mij opgelost. Nog 35 kilometer tot Barcelona

 Goedenavond.
Weer was ik blij bijtijds een goede rustplaats te hebben gevonden. Ik had niet zoveel zin in fietsen vandaag, temeer daar er veel industrie langs de route was en er heel veel auto's op de N340 reden, die ik uitgekozen had om te volgen. Deze loopt een beetje landinwaarts en heeft meer kampeergelegenheid dan de kustweg. Maar toch was er niet veel natuur te bekennen, totdat ik hier toch een geweldig mooi gelegen en open terrein heb gevonden.



Een terrein dat geflankeerd is door hoge cactussen, waarvan de meeste hun langste tijd hebben gehad.



Dode delen ervan heb ik zojuist gebruikt om het vuur te maken voor het eten.


Op de status van Whatsapp krijg je een rondleiding.

 Om drie uur was ik er al en nog voordat ik de tent opzette heb ik toegegeven aan een slaapaanval en heerlijk in het zonnetje op het gras siësta gehouden. Zo kwam ik snel weer bij van de vermoeienissen. Het aantal afgelegde kilometers was wel weer weinig maar het was ook heel goed opletten geblazen in het verkeer. 
Toevallig vond ik vandaag deze Spaanse spreuk.



Het is beter een minuut van je leven te verliezen dan in één minuut je leven te verliezen.

Ook voor mij geldt dat, hoewel ik geen automobilist ben die niet te hard moet rijden.
Barcelona nadert heel langzaam. Nu zal het nog zo'n vijfendertig kilometer zijn. Ik begin er wel tegenop te zien, met de fiets door zo'n grote stad te rijden. Rosa die ik daar op wil zoeken weet nog van niks, dus als ik het niet aandurf kan ik er ook nog steeds met een grote boog omheen rijden. Dat heb ik bij voorgaande afleveringen meestal gedaan. Ook als je precies langs de kust rijdt vermijd je het drukke verkeer. In ieder geval is hier al een foto van een belangrijk gebouw.




Een lezer stuurde mij deze vandaag en is gemaakt door zijn kleinzoon die een paar maanden in Barcelona heeft gewerkt.

Het probleem dat ik gisteren had en dat ook gevolgen had voor Piet en de pastoor van Breugel is opgelost. Ik moest bellen naar Nederland daarvoor, wat ik vervelend vond, maar de app waar het om ging werkt nu weer.
Met Piets vinger is het ook weer goed gesteld. Hij had er flink ingesneden toen hij tegelijkertijd via de computer met mijn probleem bezig was en ook een hortensia aan het snoeien was. Piet is organist en zou die avond het orgel bespelen in de kerk, en dat heeft ie af moeten zeggen. De pastoor kan echter goed zingen en heeft de liederen a capella af kunnen werken. Dus alle drie de problemen zijn weer opgelost.

Nu, dan wens ik een ieder weer een prettige avond en straks mooie dromen.

B u e n a s    T a r d e s



B u e n o s    S u e ñ o s .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten