zaterdag 9 december 2023

Naar Breugel:Piet is jarig vandaag.

 Goedenavond. 
Zojuist is Henny de deur uitgegaan in het huis van Piet en Jet. Ze had een driedubbele missie. Ze is namelijk samen met Piet lid van de Ierse band Irish Cream en vandaag hadden ze een repetitie in Breugel. Daarnaast is ze met Piet bezig een filmpje te maken als muzikale kerstgroet. Daartoe wilden ze een levende kerststal bezoeken, maar dat is vandaag niet gelukt.
De derde reden van haar bezoek was dezelfde als die van het mijne: Piet zijn verjaardag. 
Ikzelf ben onverwachts voor de jarige naar Breugel gefietst, tegen weer en wind, en wist niets van de komst van Henny. Fijn om haar ook weer eens in mijn armen te mogen sluiten en een beetje bij te praten. Zoals gewoonlijk als zij komt voor de repetitie rollen Piet en Henny samen een  pizza uit. Voor deze gelegenheid,  omdat ik nogal veel eet, waren het er zelfs twee.


Henny snijdt groenten die in de pizza's  komen.


Even later zaten we met zijn vieren aan het avondmaal. 




Voordat we gingen eten maakte Henny een foto van mij met mijn breiwerk, waarvan ik de tweede in wording zijnde mouw had meegenomen. 


Ben niet erg fotogeniek. 


Voordat Piet en Henny terugwaren van de repetitie was het gezellig met Jet. Ze vroeg me hoe ik de volière vond. Volière? Ze wees me op het raam waar twee bakjes met  vogelvoer hingen. Tussen de bakjes en de boom krioelde het van de mussen, een zelfde soort plaatje wat je in de zomer ziet als muggen of bijen bedrijvig rondzwermen. 



Op de status van WhatsApp zie je bewegende beelden. 


Mijn tocht naar Breugel had nog een ander doel: Het verkeersbord afleveren bij Jan en José in Oss,  waar op dit moment de mancave op springen staat. De band treedt er nu op voor ruim vijftig mensen, met ongetwijfeld heel veel volume. 

Het verkeersbord arriveert in Oss




Jan plaatst het bord.



De heren weten nu waar ze kunnen plassen. De dames mogen binnen naar de wc.


Om me heen kijkend vond ik hier de............



Spreuk van de dag. 


Je bent pas wijs als je beseft dat je niet wijs bent.




Tot slot een foto van het begin van de dag, toen het nog droog was en het zonnetje me even kwam begroeten. 



Dag dag lieve dag.



T o t    M o r g e n  .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten