zondag 10 maart 2024

Ben een en al oor vandaag. Carla kwam op de koffie.

 Goedenavond. Nog steeds sta ik niet op goede voet. Ruim een week geleden na de onderneming van het optakelen van de gezonken roeiboot is mijn linker hiel nog steeds pijnlijk. Betadinepleisters die tegen infectie zijn lijken te helpen. Dan denk ik dat ik er vanaf ben, maar op het eind van de dag moet ik die conclusie weer bijstellen. 
Een schijfje knoflook tussen de pleister en de wond is een door mij in het verleden veel beproefde methode om snel genezing te krijgen. Dat ga ik morgen eens proberen als ik eraan denk knoflook te kopen.  Dan is de verjaardag van Carla en kom ik naar Oss.
Daar kan ik tevens kijken hoe mijn oren zich gedragen als er veel mensen zijn.  Ik ben nog wel heel twijfelachtig of mijn apparaatjes veel effect zullen hebben. Dinsdag moet ik het weten of ik ze neem, dan heb ik de laatste afspraak bij audicien Van Boxtel. Vandaag heb ik ze de hele dag in om nog een beetje te experimenteren. Ik ben dus een en al oor.
Carla kwam vanmiddag op de koffie. Eventjes er op uit deed haar goed. Thuis is ze aan het voorbereiden voor haar verjaardag morgen. Daar maakt ze zoals gewoonlijk veel werk van.

Vandaag was de blauwe breidoos aan de beurt om naar boven gehaald te worden. Ik ben er namelijk uit hoe het volgende deel van de trui gaat worden. Van dat motief wordt blauw de basiskleur. 







De figuur in het midden moest uitgewerkt worden op papier en daar had ik vandaag,  in tegenstelling tot gisteren wel het geduld voor.



Er ontstaat een vorm van een lampenpeer. De figuur boven is de schets voor een trui die al af is. Die moeten we maar wegdenken. 



Andries is vandaag de auteur van de........


Spreuk van de dag. 


Toen ik vroeger in de spiegel keek zag ik de toekomst. 
Als ik nu in de spiegel kijk zie ik het verleden.



Dit deed me denken aan de spreuk die ik nog op moest schrijven. Dat heb ik vandaag dan ook gedaan.




Er moeten er ook weer bijgemaakt worden. Carla heeft er een mee en krijgt er morgen nóg een voor haar verjaardag. 

Carla zag het eerder dan ik: een grote gang in de buurt van de loopplank.




Welk beest zal dit gegraven hebben? Een konijn? Een bever?

Op de status van WhatsApp staat een filmpje van enkele dagen geleden toen ik bij grote rookontwikkeling buiten kookte. Vanavond was dat weer binnen op de kachel. Die warmte kunnen we nog wel gebruiken. En mijn buikje zegt nu uitdrukkelijk: Ik wil eten.

Een prettige avond is verder mijn wens.


T o t   M o r g e n. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten