maandag 11 maart 2024

Fietsen in de regen is een zegen. Verjaardag van Carla. Erg zwaar met al die mensen ondanks mijn oortjes.

 Goedenavond. Weer terug van de verjaardag van Carla. Het regende de hele dag en het zou voorlopig niet minder worden. Omdat ik met Carla afgesproken had dat ik er rond twee uur zou zijn stapte ik ondanks mijn innerlijk verzet om half twee op de fiets. Mijn voeten die nog niet in orde waren konden  zeker niet in mijn laarzen en de vraag was hoe de wond op mijn hak zich zou houden als ie nat zou worden. 
Nou, het viel allemaal goed mee. De wind was in de rug en ik hield me de uitspraak van Henny voor ogen, die ooit, lang geleden,  bij haar in de keuken te lezen stond.



Uitspraak van de dag 



Fietsen in de regen is een zegen.


Wat niet meeviel was mijn functioneren in het gezelschap. Ondanks dat ik mijn oortjes de hele tijd in had kon ik de gesprekken met heel veel moeite een beetje volgen, laat staan eraan deelnemen. Nu kende ik de mensen die er in het begin waren ook niet zo goed, dus dat scheelt. Later op de dag kwamen ook Hanny en Henny en een-op-een- gesprekken lukten wel beter.  Henny gaat morgen weer mee naar de audicien Van Boxtel voor de laatste afspraak. Ik weet echt niet wat ik ermee aan moet. Moet ik ze nemen,  of toch maar niet? Zometeen maar weer een nachtje erover slapen. Ondertussen lig ik alweer lekker warm in mijn bedje. De kachel deed ik niet meer aan, uitgebreid koken heb ik overgeslagen. Een klein prakje van gisteren met een kipschnitzel  van eergisteren moet maar genoeg zijn na de heerlijke soep die ik bij Carla nog genuttigd had voordat ik ging
Carla heeft vandaag de leeftijd van 78 bereikt. 

Proost, lang zal Carla (rechtsachter aan tafel) leven.




Toen ik binnenkwam was ze net een cadeau aan het uitpakken van de gezamenlijke buren. Een filmpje ervan staat op de status van WhatsApp. 

Een prettige avond is mijn wens en voor straks.......



W e l t e r u s t e n. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten